zaterdag 22 juli 2017

11 dagen opwarmen

Dat was in Nevache, samen met Sofie en Ingrid. We vonden een zalige gite d'etappe - La Découverte. Een paar dagjes rotsklimmen, veel far niente (bewust niets doen), enkele familietochtjes en een paar keer eens testen of de conditie in orde was. Op een top waar geen mens komt. En op één dag na schitterend weer.

We hadden alle drie ons intens moment. Het onbekende pad langs de Clarée, de helderste rivier van Frankrijk. Helemaal alleen tussen waanzinnige rotstorens en grotten met een mooier uitzicht dan bij de klassieke meertjes, waar de mensen over elkaar struikelen. Zitten schetsen en verrast worden door een reetje op 30 m afstand.

Vandaag is een overgangsdag. Ingrid en Sofie namen de flitstrein naar huis. Ik kon er nog een klein tochtje uitpersen vlak boven Bardoneccia, naar de Col de Frejus, voor de hoosbuien het wandelen (en het rijden over afgelegen bergstraatjes) onmogelijk maakte. Goed getimed. Beter vandaag dan tijdens de tocht volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Technische fiche

Dit is geen GR die in een boekje beschreven staat zoals de GR57 (Tour du Thabor) of GR55 (Tour de la Vanoise). De meeste stukken zijn op de ...